Panduan Buat Duit Dengan Wechat

0
489
views

Panduan Buat Duit Dengan Wechat Yang Menguntungkan | Adakah anda sedang mencari peluang baru untuk menjana pendapatan tambahan? Ingin tahu bagaimana menjana pendapatan sampingan 3 – 4 angka sebulan secara part-time sahaja!

panduan buat duit dengan Wechat

Mari saya tunjuk caranya buat duit dengan WeChat …

Mesti anda terfikir dan tertanya-tanya bagaimana nak buat duit melalui aplikasi WeChat. Secara kebiasaannya peniaga online hanya tahu medium bisnes dengan menggunakan platform seperti Instagram, Twitter, Facebook dan Whatsapp.

Namun, sebenarnya juga anda boleh menggunakan aplikasi Wechat sebagai platform untuk promosi produk atau servis anda tanpa sebarang kos iklan.

Bagaimana caranya ?

..

Saya memperkenalkan kepada anda Azly Yusoff adalah seorang usahawan online dan offline dimana beliau juga merupakan usahawan berjaya meraih pendapatan 4 angka sebulan melalui WeChat. Brader ini telah bongkarkan membuat bisnes offline (servis) di WeChat tanpa mengeluarkan sebarang kos iklan pun. Malah, beliau turut membantu rakan-rakannya menjana pendapatan 4 angka sebulan di WeChat hanya secara sambilan !

Jadi macam mana nak buat duit dengan WeChat? Disini saya kongsikan Panduan Buat Duit Dengan Wechat Yang Menguntungkan!

Memperkenalkan Ebook Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan di WeChat Secara Sambilan!

Teknik buat duit di wechat

Ebook panduan ini ditulis sendiri oleh sifu Azly Yusoff untuk membantu dan membimbing anda secara step-by-step membuat duit di WeChat. Anda akan dilatih dengan teknik pilih idea, teknik membuka akaun WeChat yang boleh buat duit, teknik pemasaran zero kos, teknik closed prospek di WeChat dan banyak lagi.

Apakah yang dibongkarkan dalam Panduan & Teknik WeChat ini?

Berikut saya kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini :

Bab 1 : 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat 

Dalam bab ini, saya akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2 : Apa Itu Buat Dengan Wechat 

Saya kongsikan dalam bab ini. WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Saya tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3 : Menjana Duit Pertama Dengan WeChat 

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda sudah bersedia untuk buat duit di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.

Saya akan bongkar kepada anda :
● Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?
● Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?
● Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?
● Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?
● Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?

Bab 4 : Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan Wechat 

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan idea buat duit anda di WeChat. Saya bongkar teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang saya gunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Bab 5 : 15 Penghalang Buat Duit Di Wechat 

Dibongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini saya bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

Bab 6 : 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Dengan WeChat 

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang saya kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat

Memang hebat kan? Rasanya ini teknik paling lengkap buat duit dengan WeChat! Sangat mudah untuk follow up..

Bagaimana nak dapatkan panduan teknik buat duit WeChat ini?

 

>> DAPATKAN EBOOK TEKNIK BUAT DUIT DENGAN WECHAT DISINI! <<

P/s: Jangan tunggu lama sangat untuk bertindak. Nak cepat berjaya, kena cepat dan pantas bertindak. Setiap orang yang berjaya pasti ada satu titik permulaan dia buat keputusan. Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM50 ini sebagai titik permulaan untuk anda berjaya.

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK SEKARANG!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here