15 Resepi Jus Paling Laris Untuk Bisnes Air Balang

0
2112
views
Resepi-Jus-Paling-Laris-Bisnes-Air-Balang

15 Resepi Jus Paling Laris Bisnes Air Balang |Bulan puasa lagi beberapa hari je…Dah ada idea nak jual apa? Jom saya kongsi idea bisnes paling cool anda boleh buat bulan puasa ni dengan modal kecil tapi untung besar…..tapi tak semestinya puasa je. Sebab bisnes ini boleh diniagakan pada bila-bila masa walaupun selepas puasa Ramadhan. Nak tau? Jom buat bisnes air balang jus buah-buahan di bazar Ramadhan atau pun di pasar.

Resepi-Jus-Paling-Laris-Bisnes-Air-Balang

Kenapa bisnes air balang?

Salah satunya adalah modal rendah tapi pulangan berganda-ganda. Sebab? Air orang memang cari lebih-lebih lagi ketika puasa Ramadhan. Tambahan pula dengan cuaca panas dan tak menentu. Anda boleh lihat sendiri , pergi ke mana-mana bazar atau pun pasar, sudah tentu air balang menjadi pilihan ramai. Tapi masalahnya kalau air anda jual tak sedap rugi jugak tau! So, kalau nak bagi air balang anda laris sudah pastinya air yang dijual perlu sedap dan tepat mengikut selera pembeli. Anda jangan risau, saya dah jumpa panduan ini. Anda nak tahu? Orang yang menulis panduan ini adalah seorang otai bisnes air balang iaitu Mizan Sulaiman.

Dalam panduan bisnes air balang ini, Mizan Sulaiman telah bongkarkan 15 resepi jus paling laris untuk bisnes air balang yang sedap dan laris.

15 Resepi Jus Paling Laris Bisnes Air Balang

1. Jus Mangga
2. Jus Termbikai Susu
3. Jus Tembikai
4. Jus Carrot Susu
5. Jus Asam Boi
6. Jus Mata Kucing
7. Jus Air Jagung
8. Jus Nenas Madu
9. Jus Buah Naga
10. Air Milo
11. Air Laici Susu
12. Air Blue Hawaian Lemonade
13. Air TehBunga
14. Air Kelapa Muda
15. Air Soya Cincau

Kalau anda nak tahu, Tuan Mizan hanya menjual 3 jenis jus buah-buahan air balang sahaja sehingga menjana pendapatan mencecah RM7k. Anda mungkin berfikir…. Kalau anda jual 15 air balang, boleh dapat RM35k.

Menjual air ini memang kerja mudah!… Tapi…

Kalau tak kena cara tak boleh jugak. Bagaimana tuan Mizan itu lakukan sehingga jualan bisnes air balang laris di satu lokasi sahaja di bazar. Mesti anda tertanya-tanya?

Jadi…!

Macam mana nak tarik pelanggan?
Macam mana nak buat air sedap dan laris?
Macam mana nak untung berganda dengan 3 air balang sahaja?
Macam mana nak pilih lokasi yang terbaik?

Tak perlu pening lagi…! Memperkenalkan anda…

Panduan Memulakan Bisnes Air Balang

Dalam ebook panduan ini dibongkarkan adalah ;

√ Cara bagaimana nak mohon tapak berniaga bazar ramadan

√ Ciri-ciri lokasi yang HOT!

√ Tempat murah dapatkan barang bisnes air balang

√ Rahsia 15 jenis resepi jus buah air balang paling laris

√ Teknik jana keuntungan RM7,000 dengan hanya jual 3 jenis air balang

Bagaimana nak dapatkan Ebook Panduan Bisnes Air Balang?

Ebook Panduan Bisnes Air Balang ini adalah dalam bentuk digital atau mudah kata ebook (elektronik book). Mudah saja dapatkan ebook ini dengan pembelian dan anda akan diberikan link untuk dimuat turun di dalam email. Anda boleh sahaja download sama ada di smartphone atau pun dekstop.

Ebook Panduan Bisnes Air Balang

Cara mudah anda nak dapatkan ebook ini, hanya klik link di bawah ;

>> Dapatkan Ebook Panduan Bisnes Air Balang Sekarang!

Dengan adanya panduan ini, boleh anda memulakan bisnes air balang dan inshaAllah jus bisnes air balang anda akan laris. Terima kasih membaca artikel 15 Resepi Jus Paling Laris Bisnes Air Balang .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here