Resepi Air Balang Sedap Untuk Dijual

0
2553
views

Resepi Air Balang Sedap Untuk Dijual | Adakah anda seorang peniaga bisnes air balang? Pernah anda terfikir tak kenapa kadang-kadang bisnes air balang anda tidak laku walhal orang lain okay saja jual air balang di tempat yang sama. Anda akan lihat jika ada beberapa pesaing anda yang turut berniaga air jus balang tetapi berduyun-duyun orang datang singgah di gerai mereka.

Kenapa bukan anda …?

Mesti anda tertanya-tanya apakah sebab dan punca pelanggan tidak datang kepada anda. Sebenarnya, tanya diri anda adakah air balang yang dibuat sedap atau pun tidak! Cukup manis tak dan terasa nikmatnya?

Resepi air balang sedap untuk dijual

Resepi Air Balang Sedap Untuk Dijual

● Jus Mangga

● Jus Tembikai Susu

● Jus Tembikai

● Jus Carrot Susu

● Jus Asam Boi & Limau Kasturi

● Jus Mata Kucing

● Jus Air Jagung

● Jus Nenas Madu

● Jus Buah Naga (Dragon Fruit)

● Air MILO

● Air Laici Susu

● Air Blue Hawaian Lemonade

● Air Teh Bunga

● Air Kelapa Muda

● Air Bandung Cincau

Untuk Sukatan Pati Jus Buah ialah 1:4 atau 1:5 . Bermakna Pati jus 1/4 balang, 3/4 adalah ais. Anda boleh juga letak 1/4 pati jus, 1/4 air dan setengah ais. Sukatan ni tengok waktu dan masa perniagaan anda. Jika berniaga bermula pukul jam 8 pagi seelok-eloknya 1/4 pati jus, selebihnya adalah ais. Jika Pati jus anda terlalu pekat tambah sedikit air.

Okay anda sudah faham bagaimana nak buat jus buah-buahan yang sedap dan cukup citarasa pelanggan. Dengan itu secara tak langsung jualan anda akan meningkat dan berjaya memikat hati pelanggan. Inilah antara teknik menjual air balang yang sebenar!

Bagi anda yang ingin berniaga air balang sedap dengan keuntungan yang lumayan, anda boleh dapatkan rujukan bisnes air balang yang terbaik masa kini di pasaran.

>> Dapatkan Ebook Panduan Bisnes Air Balang Sekarang <<

Dengan adanya panduan ini, boleh anda memulakan bisnes air balang dan inshaAllah jus bisnes air balang anda akan lebih laris. Terima kasih membaca artikel Resepi Air Balang Sedap Untuk Dijual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here