Panduan Mulakan Bisnes Burger Yang Menguntungkan

1
375
views

Panduan Mulakan Bisnes Burger Yang Menguntungkan | Tidak dinafikan burger adalah satu makanan kegemaran orang Malaysia tidak kiralah orang Melayu, Cina atau India. Anda boleh lihat sendiri di merata tempat mesti adanya peniaga yang menjual burger oleh kerana permintaan tinggi dari masyarakat kita. Lagipun, makanan segera ini sangat menyelerakan dan menjadi kebiasaan untuk dimakan waktu malam.

Panduan mulakan bisnes burger Yang Menguntungkan

Di Malaysia, anda boleh dapatkan pelbagai jenis burger tak kiralah burger bakar, burger hipster, burger goreng atau burger ala MCD. Dengan kelainan burger seperti ini ia menjadi satu fenomena dan mendapat perhatian oleh masyarakat. Bagaimana pula bagi anda yang ingin memulakan bisnes burger?

Panduan Mulakan Bisnes Burger Yang Menguntungkan

Jadi bagi anda yang berminat dan ingin mengetahui cara mulakan bisnes burger yang menguntungkan dan berjaya, disini saya akan kongsikan panduan berguna untuk anda mahir selok belok bisnes burger. Panduan ini sangat sesuai bagi pemula bisnes burger!

Panduan ini telah ditulis oleh Afiq Dato’ Rusly anak kepada chef terkenal Malaysia, Chef Li yang merupakan penulis buku Bestseller “Jutawan Senyap”. Sebenarnya tuan Afiq telah lama berkecimpung dalam bidang kulinari dan telah berjaya melatih hampir 15,000 usahawan makanan melalui Kursus Makanan dan Memproses Makanan Chef Li.

Bisner Burger Ni Memang Nampak Macam BEST, Tapi ….

Masalah Dalam Memulakan Bisnes Burger

Barangkali anda minat untuk berniaga burger, tetapi sebelum hendak mulakan bisnes burger sudah tentu anda memikirkan dahulu permasalahan !

● Macam mana nak bermula dan apakah LANGKAH PERTAMA yang perlu anda lakukan untuk mulakan bisnes burger yang menguntungkan dan lumayan.

● Anda tercari-cari Sifu atau Tok Guru yang boleh membimbing anda langkah-demi-langkah untuk memulakan bisnes burger anda.

● Anda sebelum ni tiada ilmu untuk berniaga terutama sekali berniaga burger. Anda sendiri sedar, apa-apa mesti dimulakan dengan ilmu terlebih dahulu jika ingin memulakan sebarang perniagaan.

● Untung ke bisnes burger ni? Ada orang kata untung kecil. Benarkah? Tapi bagaimana nak tingkatkan keuntungan daripada bisnes burger ini?

● Berapa modal yang perlu dilaburkan untuk permulaan? Apakah terdapat cara dan teknik untuk mengurangkan kos? Apakah teknik berkesan untuk memulakan bisnes burger?

Sudah kini anda tak perlu pening-pening lagi fikirkan segala persamalahan di atas.

Jika anda berminat menjadikan bisnes burger sebagai penyumbang jana pendapatan anda sama ada full-time atau part-time. Boleh menjadikan Panduan Bisnes Burger ini sebagai rujukan anda untuk memulakan perniagaan ini. Anda boleh dapatkan rujukan ini di bawah .

>> DAPATKAN PANDUAN EBOOK BISNES BURGER <<

Terima kasih membaca. Semoga anda berjaya.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here