Panduan Mulakan Bisnes Aiskrim Jana 5 Angka Sebulan

1
498
views

Panduan Mulakan Bisnes Aiskrim Jana 5 Angka Sebulan| Siapa tak pernah makan aiskrim? Jarang-jarang sekali dengar orang tidak sukakan aiskrim. Rasanya semua minat dengan makanan manis ini yang cukup lazat lebih-lebih lagi ketika cuaca panas. Ya tidak? Memandangkan makanan ini sinonim dengan rakyat Malaysia. Ramai lah yang cuba peluang ini dengan mulakan bisnes aiskrim. Malah anda boleh lihat sendiri pendatang seperti Pakistan dan Kemboja turut memilih bisnes ini sebagai tapak kerjaya mereka disini dengan menjaja aiskrim di merata tempat.

Panduan Mulakan Bisnes aiskrim

Apakah rahsia bisnes aiskrim menjadi pilihan? Bagaimana pula cara mulakan bisnes aiskrim dengan pendapatan lumayan? Okay sebelum itu pihak kami ucapkan terima kasih kepada anda kerana anda antara yang bertuah berada di platform tepat untuk memulakan bisnes aiskrim. Untuk pengetahuan anda, tim sifubisnes akan kongsikan panduan mulakan bisnes aiskrim dengan jana 5 angka sebulan !

Sudah pasti di fikiran anda terfikir hendak mulakan bisnes aiskrim goyang? Ada juga yang ingin buat aiskrim goreng? Bagaimana pula dengan kos permulaan bisnes aiskrim? Kos peralatan yang perlu digunakan? Okay sebelum untuk menjawab persoalan-persoalan ini . Seelok-eloknya anda tahu serba sedikit tentang ilmu bisnes aiskrim.

Panduan Mulakan Bisnes Aiskrim Jana 5 Angka Sebulan

Sebenarnya otai bisnes aiskrim iaitu Afiq Dato’ Rusly telah mendedahkan satu panduan lengkap untuk mulakan bisnes aiskrim dengan pendapatan 4 angka sebulan. Okay anda benar-benar bersedia untuk menjadi seorang bisnes aiskrim? Jika ya teruskan membaca artikel ini…

Dalam panduan berkenaan telah didedahkan tentang jenis-jenis aiskrim hot, cara membuat aiskrim sedap, rahsia resepi aiskrim, teknik permulaan dan pemasaran dan banyak lagi atas pengalaman dari beliau sendiri.

Seperti yang kita ketahui core bisnes ini adalah seperti konsep bisnes pasar malam dan bisnes kecil-kecilan tetapi memberikan pulangan lumayan. Tak ramai yang tahu kerana rata-rata lebih cenderung dengan bisnes simcard, emas, dan sebagainya. Ramai yang tak tahu rahsia mat bangla, mat kemboja, mat pakistan bina kekayaan dengan bisnes ini di Malaysia.

Tak perlu risau Tuan Afiq telah dedahkan cara paling mudah dan lebih berkesan berniaga aiskrim tanpa perlu menjaja dari rumah ke rumah. Ada cara untuk jual 1000 kon aiskrim dengan mudah dalam masa 2 atau 3 jam. Nak tahu? Dapatkan Panduan Bisnes Aiskrim Sekarang!

Rugilah anda kalau tak dapatkan rujukan lengkap mulakan bisnes aiskrim ini denganjuga harga serendah RM60. Invest untuk ilmu tak kan rugi. Malah, hanya dengan permulaan sekecil ini boleh membawa kejayaan berlipat ganda. Kalau masih tercari-cari bisnes part time yang mudah, inilah salah satu caranya.

>> Klik Sini Untuk Download Ebook Bisnes Aiskrim 

Kandungan Ebook Bisnes Aiskrim

Ia termasuk bagaimana mulakan bisnes aiskrim, cara menjual aiskrim dan juga cara membuat resepi aiskrim yang menguntungkan. Ia dalam bentuk PDF. Rujukan ini akan terus dihantar melalui email dan boleh di download dari komputer.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here