Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger Tepi Jalan!

0
457
views

Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger Tepi Jalan | Satu-satunya negara pelik di dunia, terdapat gerai-gerai kecil di tepi jalan yang menjual burger di waktu malam. Perkara ini tidak berlaku di negara lain. Anda tahu negara apa yang dimaksudkan? Malaysia! Jika anda perhatikan ada tak negara lain yang sanggup berniaga burger di tepi jalan, di hadapan restoran dan sebagainya. Saya jamin hanya Malaysia sahaja ada keunikan sebegini. Menurut statistik pada tahun 2010, sebuah stall burger di Ampang pernah memenangi anugerah 10 burger terlazat di dunia. Fuyoo … mesti anda tak percaya kan ini realitinya hanya bisnes burger di tepi jalan sahaja!

Jana 5 angka sebulan dengan bisnes burger tepi jalan

Lagipun, satu budaya masyarakat kita makan burger tak kiralah sama ada kaum Melayu, Cina atau India, semuanya menjadikan burger sebagai santapan di waktu malam. Oleh itu, peniaga-peniaga dan usahawan-usahawan di Malaysia memanfaatkan peluang ini dengan menerokai perniagaan burger.

Panduan Mulakan Bisnes Burger

Tetapi ada yang berniaga burger hanya suka-suka. Ada yang nak bantu kawan untuk mengisi lapang bersama mereka. Ini membuatkan imej peniaga bisnes burger di tepi jalan agak tercalar. Tapi, bagaimana pula peniaga yang benar-benar serius dengan perniagaan burger, tapi masih mencari-cari rentak untuk jana 5 angka sebulan dengan bisnes burger tepi jalanI!

Demikian lah saya menulis artikel ini untuk membantu anda mulakan bisnes burger yang menguntungkan dengan jana pendapatan 5 angka sebulan dengan bisnes burger tepi jalan.

Membongkar Jana Pendapatan 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger !

Disini saya memperkenalkan seorang pakar dalam bidang kulinari dan juga orang yang layak untuk membantu anda memulakan bisnes burger yang betul dan lumayan. Namanya adalah Afiq Dato’ Rusly! Beliau adalah seorang pelatih dan juga usahawan berjaya yang telah membantu hampir 15 ribu usahawan-usahawan makanan di Malaysia. Beliau telah membongkarkan kenapa bisnes burger harus menjadi pilihan bagi usahawan yang ingin mulakan perniagaan. Nak tahu¬†Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger Tepi Jalan? Teruskan membaca…

Kelebihan Bisnes Burger Tepi Jalan

Seperti yang saya katakan, ramai yang berniaga untuk bisnes burger tetapi ada yang kecundang dan gagal kerana tanpa ilmu. Malah, ada juga yang gagal disebabkan pelbagai kekangan daripada faktor modal kewangan.

Antara kelebihan bisnes burger di tepi jalan :

1. Tidak perlu membayar sewa yang tinggi.

2. Kos overhead yang lebih rendah.

3. Boleh menjadi bisnes ala francais dengan mudah

4. Tidak perlu pekerja yang ramai.

5. Senang untuk bertukar lokasi bisnes jika lokasi tersebut tidak memberangsangkan.

Pada hemat saya, opsyen yang paling baik ialah dengan memulakan perniagaan burger di pinggir jalan. Bagaimana hendak mulakan bisnes burger dengan jana pendapatan 5 angka sebulan?

Jika anda benar-benar serius dengan perniagaan burger, anda boleh dapatkan Panduan Bisnes Burger yang lengkap segala informasi berkaitan cara mulakan bisnes burger, pemasaran, pengurusan, operasi serta khidmat pelanggan.

Jadi dapatkan panduan ini melalui link di bawah ini!

>> DAPATKAN PANDUAN BISNES BURGER <<

Selamat maju jaya kepada anda semua. Semoga informasi ini membantu anda jana 5 angka sebulan dengan bisnes burger tepi jalan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here